Читател се свърза с редакцията на Plovdiv24.bg, за да разкаже за

...
</TD
>Читател се свърза с редакцията на Plovdiv24.bg, за да разкаже за
Коментари Харесай

Цинично паркиране на десетки пловдивски шофьори, а контролните органи спят

Читател се свърза с редакцията на  Plovdiv24.bg , с цел да опише за сериозен проблем, който следи от известно време. Към своя сигнал той е дал и фотография. Става въпрос за извънредно безочливо паркиране на джипове на зелената разграничителната линия на бул. " Марица - Север ". На фотографията се виждат шест автомобила, решили да кацнат на тясното пространство. Допълнително в двете направления десните ленти са окупирани от коли, по този начин булевардътъ е трансфорат в елементарна улица.

Ето какво алармира нашият четец:

" Мястото е бул. " Марица ", преди магазин " Лекси ". Ежедневно цялата улица е безусловно завзета от погрешно паркирани коли, като последната мода е да се паркира върху зелената повърхност, която разделя двете ленти за придвижване.

Искрено се колебая, че локалната администрация и родната полиция не виждат десетките погрешно спрели коли, само че май не им пука изключително. "

Plovdiv24.bg , като се заемат цели ленти за придвижване и по този метод трафикът става още по-натоварен. За страдание до момента Община Пловдив не се е сезирала, с цел да промени това, както и да санкции нарушителите. Те, от своя страна, стават все по-нагли, защото неналичието на наказание и санкции води до сходно безсрамно нарушаване на разпоредбите за придвижване и паркиране. Все отново надяваме се скоро да се вземат съответни ограничения в борбата с трафика и паркирането.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР